Fiskhuset

i Bua

Vår Fiskbutik

 

Fiskhuset öppnades för åtta år sedan av Wandee och maken Börje i Bua. Som namnet avslöjar är detta en fisk- och skaldjurs butik med specialiteter som vårrullar med havskräftstjärtar, och thailändsk fisksoppa smaksatt med citrongräs och koriander.

 

Mycket utav det som säljs är egen fångst vilket är en stolthet att kunna lägga fram det på disken. Det som inte är egen fångst är närproducerat.

 

Det som vi är stoltast med att kunna lägga fram är våra egenkokade kräftor. Kräftorna är egenfångade och kokade med handplockad krondill. Detta ger kräftorna en magnifik smak.

 

Det är viktigt för oss här i fiskhuset att alltid hålla hög kvalitet och att alltid använda fräscha råvaror.

 

Vi erbjuder även egna sillinläggningar, sallader, fiskbiffar och patéer, rökta räkor samt varm- och kallrökt lax och makrill.

Nöjda kunder är det viktigaste

Vad vi gör!

Vårt mål är att kunna få fram det kunderna vill ha! Det är även viktigt för oss att fisken är närproducerad. Vi försöker även göra så mycket vi kan själva så vi kan garantera hög kvalitet på produkten vi säljer.

Mycket utav fisken vi säljer är fångat från egen båt. Filéerna som finns i disken är handskurna och är alltid färska, vi säljer även hela fiskar i omgångar beroende på vad båten har fångat.

 

Vi har två egna båtar som fiskar för vår affär, den ena heter V G 104 Tärnan och den andra heter Wandee.

 

Vi är stolta att kunna säga att majoriteten av makrillen som säljs samt kräftorna är från någon utav våra egna båtar.

De hemmalagade färdigrätterna varierar beroende på säsong. Men vi ser till att alltid ha våra klassiska färdigrätter framme, så som räksmörgåsar, vårrullar och thai soppa.

 

Vid frågan finns även möjligheten till att få nyfriterad fisk, fish and chips.

 

Under sommarperioden kommer fler färdiga rätter fram, t.ex. lunchlåda, västerbottenpaj, grillspett, laxpaj och mycket mer.

Öppettider

Torsdag

Fredag

Lördag

 

Vinterstängt Januari-Februari

9-18

9-18

9-14

Sommar öppettider 20/6-12/8

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lördag

 

9-18

9-18

9-18

9-18

9-14

Kontakt information

 

Arakullevägen 1

432 63 Bua

0340-66 10 60

070-217 18 85

Hittar oss på facebook

Fiskhuset i Bua

 

Copyright @ All Rights Reserved